JMÉNEM KLIENTŮ VÁM VELICE DĚKUJEME!

26.01.2024 09:11

JMÉNEM KLIENTŮ VÁM VELICE DĚKUJEME!

 

Touto cestou bychom rádi poděkovali všem sponzorům a donátorům, kteří nám poskytli finanční prostředky na provoz a nákup nových pomůcek do půjčoven kompenzačních pomůcek všech šesti Jihočeských center pro zdravotně postižené a seniory.

Díky finanční podpoře Jihočeského kraje a Výboru dobré vůle nadace Olgy Havlové jsme v loňském roce získali finance na nákup nových polohovacích lůžek, které jsou v našich půjčovnách nejžádanější. Každoročně se jednotlivá pracoviště zapojují do projektu Tesca „Vy rozhodujete, my pomáháme“. Z tohoto projektu jsme v minulých letech obnovili kompenzační pomůcky v půjčovně v Českém Krumlově, ve Strakonicích a v Táboře.

Mnoho měst, městysů a obcí po celém Jihočeském kraji nám přispívají na provoz půjčoven, což je pro nás také velice důležité. A v neposlední řadě nesmíme zapomenout na firmy a jednotlivé klienty, kteří nám mnohdy jako poděkování za poskytnutí našich služeb či z vděčnosti věnují menší finanční dar či přímo funkční (někdy i zánovní) kompenzační pomůcku, kterou už doma nepotřebují a chtějí, aby pomohla ještě někomu dalšímu.

Naše půjčovny kompenzačních a rehabilitačních pomůcek jsou určeny všem, kterým se zhoršil jejich zdravotní stav a chtějí si nejprve pomůcku vyzkoušet nebo už čekají na předepsání vlastní pomůcky lékařem. Lidé se zdravotním postižením či senioři si u nás kompenzační pomůcku také půjčují v případě, když jedou navštívit rodinu či příbuzné, kteří bydlí daleko od nich a mechanický vozík či chodítko se jim do auta už nevejde. Snažíme se vyhovět všem.

 

 

Ing. Michaela Spálenková, DiS.

vedoucí JCZPS Tábor